Reviews

"Onze jongens gaan altijd graag naar Maaike toe voor het ontladen van hun  hoofd. Ze geven dan meestal aan, mama het is te druk in mijn hoofd, wij zelf merkten dit al doordat ze dan niks meer konden hebben van elkaar of van anderen. Ze werden al boos om niks of ze stuiterden door het huis heen. Ze gaan dan eventjes lekker tekenen bij Maaike en ontladen dan heerlijk hun hoofd, omdat ze het moeilijk vinden om er over te praten of omdat ze gewoon niet weten waar het vandaan kwam. Doordat ze dan aan het ontspannen zijn tijdens het tekenen komen er spontaan alle problemen uit. Je krijgt dan altijd na een uurtje tekenen weer een totaal ontladen kind mee naar huis toe, zo heerlijk dat het hun zo goed doet. En Maaike verteld dan ook aan de hand van de tekening en het verhaal wat eruit komt, wat er nu precies aan de hand is, want ooit weten kinderen zelf niet waar het probleem nu precies zit."  (Annemarie, Dinther, sept 2018)

*********

                   "Bedankt voor de mooie kijk op creativiteit. Daar zit wat in!!!" (Manon, Heeswijk, aug 2018)

*********

"Fijne en mooie workshop gehad bij Bureau Be-teken-is waarin je los moest laten! Zonder ratio lekker met je handen in de verf. Heerlijk! Bedankt. (Petra, Veghel, aug 2018)

*********

"Een fijne plek om weer even tot rust te komen. Creativiteit komt tot een hoogte punt. Grenzen verleggen gaat hier prima ;-)"  (Nathalie, Veghel, juli 2018)

*********

Na 5 tekensessie reactie van ouders meisje van 9 jaar: "we vinden beiden dat het momenteel erg goed gaat met M. Ze heeft sprongen gemaakt en ze zit beter in haar vel. We laten het voorlopig zo. En uiteraard kloppen we graag weer bij je aan zodra we daar aanleiding voor zien."